MOMENTS DE FUSTA és una aposta d’emprenedoria social on creem, construïm i comercialitzem a partir de fustes reaprofitades com palets, caixes de vi i altres retalls, respectant la sostenibilitat forestal.

Imaginem i fem elements quotidians i decoratius, amb un disseny industrial senzill i enginyós i unes il·lustracions genuïnes i elegants.

Els nostres proveïdors i col·laboradors són entitats que atenen a col·lectius en risc d’exclusió: joves en programes d’integració sociolaboral i persones amb discapacitat.

"La empresa Moments de Fusta cuenta con personas con discapacidad para realizar sus proyectos de madera", no us perdeu l'article a La Vanguardia.

 

Business With Social Value

Salesians

Certificat PEFC-logo

halom Taller

Maymí

Eco Green Palet

Logo Fundació Maresme

Logo Icària Arts Gràfiques

APUNTS serveis digitals

Salesians

 

 

 

 

 

 

Joan Riera prové del món del teatre, format al teatre Poliorama on va treballar amb diferents directors internacionals fins a crear companyia pròpia (Inventari Teatral), apostant per un teatre social i de dramatúrgia contemporània. Després va estar uns quants anys com a gestor cultural i d’esdeveniments d’empresa (Hestium Disseny i producció): Festes Mercè Barcelona, Fira de Música Tradicional de Manresa, Alimentària, Graphispag, Fira Gran, Seat, Salvat, Perfumeries Júlia, Museu del Tabac Reig, Farga Rosell, Argentaria, Puig Perfumes, Media Pro Sport... Els darrers anys, com a cooperant a Intervida, s’ha dedicat al disseny i implantació de projectes socioculturals en països d’Amèrica llatina, Àfrica i Àsia.
Coordinació i disseny industrial: Joan Riera
Disseny gràfic: Mur Tarragona
Prototips: Manel Quadrada
Monitor de la fusteria: Jordi Mas
Comunity manager/Comunicació: Puig Ventura
Impressió làser: Frean 26
Revisió lingüística català i castellà: Elisabet Rúbio
Revisió lingüística anglès: Stephanie Kucker
Fotografia: Puig Ventura, Borja Costa i Joan Riera
Vídeo: Borja Costa