19th Ave New York, NY 95822, USA

Obsequis d’empresa

Suports, daus de fusta per a codis QR amb làser, altaveus, caixetes.

El repte que ens proposen

Ens demanaven articles diferenciadors: una peça que servís per unificar tota la retolació de serveis a l’habitació i dos obsequis que els diferenciés amb elegància, sostenibilitat i bellesa.

La nostra solució

Els rètols de les habitacions els vam ajuntar en un dau de fusta d’avet, on teníem 6 cares per exposar els serveis que calguessin. Gravació làser i serigrafia amb codi QR. Ja en portem més 1.000 unitats, sobretot per a les cartes dels restaurants dels hotels: La Cala, Marbella Golf, Princess Hotels.

Hem fabricat 600 altaveus per a mòbil amb fusta de faig, dissenyats per Moment de Fusta i amb logo i textos proposats per a cada client, com el Room Mate Hotels.

I finalment hem proporcionat una caixa de fusta a l’exterior i cartró a l’interior, per encaixar-hi qualsevol regal com poden ser uns taps de cava de l’Hotel Mastinell.

Room Mate Hotels

Obsequis i complements

Propostes atractives per uns detalls i senyalitzacions funcionals i boniques.

Preferencias de Privacidad
Cuando visita nuestro sitio web, puede almacenar información a través de su navegador de servicios específicos, generalmente en forma de cookies. Aquí puede cambiar sus preferencias de privacidad. Tenga en cuenta que bloquear algunos tipos de cookies puede afectar su experiencia en nuestro sitio web y los servicios que ofrecemos.